Vier de feestdagen zonder gedoe: alles over shoppen in onze webshop, retourneren en onze klantenservice!

Vier de feestdagen zonder gedoe: alles over shoppen in onze webshop, retourneren en onze klantenservice!

Wanneer de feestdagen in aantocht zijn, verwelkomen wij weer heel veel shoppers voor onze duurzame kersttruien, sokken, kerst-onesies en pyjama’s. Veel van onze klanten komen eens in de zoveel jaar terug voor een nieuwe kersttrui, maar wat als je nog nooit een kersttrui hebt gekocht via onze webshop? 

Welkom! In deze blog gaan wij je alles vertellen over onze kersttruien en vooral over onze klantenservice want wij geloven nog altijd dat je van klanten fans moet maken en dat een stapje extra zetten de normaalste zaak van de wereld is. Dit is hoe je een kersttrui koopt zonder gedoe. 


Kersttrui zonder gedoe kopen

The End? Dit is nog maar het begin! 

Ja, even dacht je: is dit alles? Waar is al mijn informatie over klantenservice, goede maattabelen, gemakkelijk retourneren, duurzaamheid en goede reviews? Nou, dat gaan we nu direct voor je regelen. 

Klantenservice 

Natuurlijk hebben wij een klantenservice en die begint al met het beantwoorden van de meestgestelde vragen op onze klantenservicepagina. 

Daar vertellen we je meer over bijvoorbeeld levering en verzending. Zo heb je meestal je bestelling binnen 36 uur in huis, maar soms is er drukte bij onze verzender en kunnen bestellingen vertraging oplopen. 

Meer informatie over betalingen vind je ook bij onze veelgestelde vragen. Je kan in onze webshop betalen met  iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, ApplePay en cadeaubonnen. Voor deze betalingsmethoden rekenen wij geen extra kosten. 


Daarnaast vertellen we je graag meer over het onderhoud van je kersttrui en bijvoorbeeld garantie. 


Staat het antwoord op je vraag niet bij onze veelgestelde vragen? Dan kun je onze klantenservice direct op dezelfde pagina een berichtje sturen. 

Gaat het over een bestelling van een kersttrui, kerstsokken of een van onze andere kerstitems? Zet dan altijd je e-mailadres en bestelnummer erbij. Dan kan onze klantenservice je nog sneller helpen. 

We helpen je graag de juiste maat te kiezen 

Niemand is hetzelfde en omdat wij er graag voor iedereen zijn, kan je in onze webshop kiezen uit de maten XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. Zo hebben wij voor iedereen een kersttrui die past. 

Twijfel je over je maat? Ook daar helpen we je graag mee. 


Wanneer je op een van onze kersttruien in de shop klikt verschijnt er rechts in beeld een overzicht met de maten die voor de betreffende trui beschikbaar zijn. Direct daaronder zijn twee knoppen zichtbaar. De linker knop is de ‘Meet hier jouw maat’ knop en geeft je een overzichtelijke tabel met de verschillende maten en afmetingen van de truien in centimeters. Neem een meetlint ter hand en check welke trui bij jouw lichaam past. 


Wil je niet met een meetlint aan de slag? Dat snappen we ook! 

Kies dan voor de rechter knop: Vind hier jouw perfecte maat! 

Er opent een pop-up scherm met 6 vragen die je gaan helpen de perfecte maat te kiezen. 

Vraag 1 

Wat is de meest voorkomende knitwear maat in je kledingkast? 

Kijk dus even in je kast welke gebreide of gehaakte truien je hebt en welke maat fijn is. 


Vraag 2 

Draag je altijd deze maat? 

Misschien draag je soms een maatje groter of kleiner? Dat kun je nu aangeven. 


Vraag 3 

Hoe zou je je buik omschrijven? 

Ben je wat voller of heb je juist een dunne buik? Geef het door, dan kiezen wij de trui die past bij je lichaam en fijn zit! 

Er is natuurlijk niets zo vervelend als een trui die opkruipt of te ruim om je heen hangt. 


Vraag 4 

Hoe zou je je borst omschrijven? 

Deze vraag is voor de dames natuurlijk net anders dan voor de heren maar in beide gevallen helpt het ons om de perfecte kersttrui-maat voor je te selecteren. 


Vraag 5 

Hoe lang ben je? 

Geef hier je lengte op! 


Vraag 6

Welke pasvorm wil je voor dit product? 

Onze truien hebben verschillende pasvormen per maat en door een keuze te maken uit een nauwe pasvorm, een normale of een losse pasvorm kunnen we je nog beter adviseren. 


Na deze vraag krijg je direct te zien welke maat de beste keuze is voor jouw kersttrui! 




Gemakkelijk retourneren

Je zou het haast niet meer verwachten met zoveel mogelijkheden om de juiste maat te selecteren maar soms past een trui simpelweg niet of wil je toch een andere kerstpyjama uit ons assortiment kopen en dat is natuurlijk geen enkel probleem! 


We hebben het retourproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. 

Een retourzending kan je gemakkelijk aanmaken via onze retourportal

Daarna vul je je e-mailadres en je ordernummer in en kun je de retour aanmaken. 


De kosten voor retourzendingen zijn 5,95. Die houden we in op de terugbetaling. Je betaling storten we terug op de rekening waarmee je betaald hebt. Wanneer je een product terugstuurt kan het tot 14 dagen duren voordat wij het product verwerkt hebben. 


Wil je jouw product omruilen voor een ander product? Doe dan een briefje bij je retourzending en wij proberen dan altijd om je bestelling zo snel mogelijk om te ruilen. 

Het kan echter gebeuren dat de trui of pyjama in de tussentijd uitverkocht raakt. Wil je zeker weten dat je het product krijgt? Plaats dan een nieuwe bestelling. 

Wanneer we een product omruilen houden we ook 5.95 euro in op je terugbetaling maar is de verzending van het omruilproduct wel gratis. 


Heb je nog andere vragen over retourneren? Stel ze snel aan onze klantenservice, die helpt je verder! 

Duurzaamheid 

Christmas Sweats is de enige kersttruienproducent ter wereld met duurzame kersttruien. Onze truien worden namelijk gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast is er strenge controle op het welzijn van de arbeiders in de fabrieken en op hoe de fabrieken omgaan met bijvoorbeeld afvalwater. 

Meer over onze duurzame kersttruien lees je in onze blog: “Dit is waarom je een duurzame kersttrui moet willen”

Reviews 

Wij kunnen je natuurlijk vertellen dat we supermooie en duurzame kersttruien leveren die je kerst dit jaar nog mooier gaan maken, maar wie zijn wij om je dat te vertellen? Je leest waarschijnlijk liever reviews en ervaringen van klanten die je voor gingen. 

Op Trustpilot kan je honderden reviews en ervaringen vinden van onze klanten. En ja, wij zijn best een beetje trots op die Excellente score! 


Meta titel: Alles over onze webshop, retourneren en onze klantenservice! 

Description: Wil je een kersttrui bestellen? In dit artikel vertellen we alles over onze webshop, over onze maattabellen, retourneren en waar je onze 5* reviews kan vinden!