Over ons

Over ons

Het verhaal van Christmassweats.nl

Christmassweats is een Deens kersttruienbedrijf, dat in 2016 van start is gegaan. Het concept bij Jule-Sweaters is heel simpel: we willen kerst nog gezelliger maken dan het al is, door leuke, gezellige en feestelijke kersttruien aan te bieden.

Wij ontwerpen onze eigen kersttruien, maar kunnen helaas niet beweren dat we ze zelf breien, wat waarschijnlijk een goede zaak is voor het uiterlijk en de kwaliteit van de truien. Al onze truien zijn unisex, dus geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen, en je kunt ze allemaal bekijken onder het winkelicoontje op deze pagina.

Jule-Sweaters reist rond naar verschillende Deense kerstmarkten, waaronder Tivoli Kopenhagen, Tivoli Friheden, en de H.C. Andersen Kerstmarkt. Hier hebben we stands waar we kersttruien verkopen op alle openingsdagen. Dus als je in de buurt van een van deze plaatsen bent, ben je van harte welkom om onze kersttruien te komen passen. Wij zullen klaar staan om je te begroeten met een grote glimlach en goed kersttrui-advies

Wij hebben een Facebook-pagina, die je kunt bekijken via deze link www.facebook.com/julesweaters. Je bent van harte welkom om de site eens te bekijken en te liken. Tijdens de kerstmaanden vindt je er leuke en gezellige posts met onze kersttruien, naast wedstrijden waarbij je leuke en coole prijzen kunt winnen.

Wij zijn de 2 eigenaars van Christmas Sweats en we houden allebei van Kerstmis. Dus, als je opmerkingen, feedback, vragen of iets anders hebt, neem dan contact met ons op. Wij zitten in onze kersttruien, klaar om jouw bericht of telefoontje te beantwoorden.

Met vriendelijke kerstgroeten,

Christoffer & Jesper