Geen retourbeleid nodig: 7 kerstcadeaus die iedereen wil houden

Geen retourbeleid nodig: 7 kerstcadeaus die iedereen wil houden

Voor je het weet is het weer kerst, en terwijl de meeste van ons nog steeds worstelen met de "Wat moet ik nu weer kopen?"-crisis, is er licht aan het einde van de tunnel. Want zeg nou zelf, wie heeft er nog extra stress nodig naast de zoektocht naar de laatste vegan kerststol in de supermarkt? Precies, niemand. Daarom presenteren wij je met trots de ultieme kerstcadeaulijst - een collectie van geschenken zo geweldig dat ze gegarandeerd niet retour gestuurd worden. Tenzij je oma besluit dat ze toch liever heavy metal concerttickets wil in plaats van die voor een  klassieke dansvoorstelling. 

Dit is onze lijst van 10 kerstcadeaus waar je je niet druk hoeft te maken om het retourbeleid. 


1. Kerstpyjama's: comfort krijgt een feestelijk tintje

Een absolute must-have dit jaar is de kerstpyjama. Deze briljante creatie combineert comfort met kerst. Daarnaast zorgt een kerstpyjama ervoor dat je er zelfs op je luiste dagen Instagram-waardig uitziet. Het mooie van een kerstpyjama is dat het zowel een fashion statement is als een knusse knuffel in kledingvorm. En weet je niet welke kledingmaat de ontvanger heeft? Koop dan XL want je kan nooit teveel kerstpyjama hebben! 

(Je bestelt die kerstpyjama hier overigens ;-) 

2. Een kerstpyjama zonder kerstsokken is als een kerstboom zonder ballen

Een kerstpyjama zonder kerstsokken is als een kerstboom zonder ballen - het mist gewoon dat beetje extra. Kerstsokken zijn als de kersen op de taart, maar dan voor je voeten. Ze zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, maten en motieven. Deze sokken maken van elke stap een feestje voor je voeten. En als je ze durft te combineren met slippers, bewijs je echt dat mode geen regels kent. Want uiteindelijk bepaal jij wat 'in' is! Bestel hier jouw kerstsokken

3. Ervaringscadeaus

Voor degenen die liever herinneringen verzamelen dan spullen en voor iedereen waarbij de zolder al vol is: ervaringscadeaus zijn leuk om te krijgen en om te geven! Concerttickets voor je moeder, een dansvoorstelling voor je oma, of zelfs een workshop kaasmaken voor je broer of zus – deze cadeaus zorgen niet alleen voor plezier, maar laten de ontvanger ook iets nieuws ontdekken. Het mooie is dat je zelden een ervaring zal willen retourneren. Tenzij je natuurlijk beseft dat oma eigenlijk een metalhead is en stiekem liever headbangt op een metal concert dan stilzit bij Het Zwanenmeer. 


4. Parfum: herinneringen in een flesje

Parfum is een klassieker onder de geschenken en met goede reden. Het is persoonlijk, intiem, en heel leuk om te krijgen! En wil je het jezelf gemakkelijk maken? Geef dan een cadeaubon voor de parfumerie. 

5. Boeken: reizen zonder je huis te verlaten

Ze bestaan gelukkig echt nog: boekenwurmen! Voor de boekenwurm in je leven is er geen beter cadeau dan een goed boek. Het is een reis, avontuur, en beste vriend in één. Daarnaast is een boek, in een tijd waarin we overspoeld worden door schermen, een welkome afleiding. En als je echt niet zeker weet welk boek te kiezen, dan is een boekenbon altijd een veilige keuze.


6. Planten: voor degene met groene vingers

In een wereld die steeds digitaler wordt, brengen planten een beetje natuur terug in onze huizen (en harten). Ze zuiveren de lucht, verhogen de productiviteit en maken een huis mooier. Er is een plant voor vrijwel iedere persoonlijkheid en woonruimte. Van de vergevingsgezinde cactus voor degenen die bekendstaan om hun "onvermogen tot water geven", tot een prachtige monstera voor die vriend met groene vingers. 

7. Gepersonaliseerde cadeaus

Op nummer 7 van onze lijst kerstcadeaus die niet retour gaan, staan gepersonaliseerde cadeaus. Of het nu een sieraad is met een betekenisvolle datum, een afdruk van de plattegrond iemands geboortestad, of een fotoboek van jullie samen, deze cadeaus zeggen: "Ik ken jou, en ik heb moeite gedaan." En zeg nou zelf, is er iets beter dan dat?

Vier kerst samen! 

Dit was onze lijst met bijzondere kerstcadeaus die niet op 26 december op Marktplaats verschijnen of retour moeten worden gestuurd. Deze cadeaus zijn knus, warm of een herinnering die je je bijblijft. 


Wist je dat wij dit jaar bijna 1.5 miljoen kersttruien maken op een duurzame manier met oog voor arbeidsomstandigheden en voor de natuur om ons heen? Wij zijn Jesper en Christoffer en wij zijn de oprichters van Christmas Sweats. Elk jaar maken wij kerst een klein beetje mooier en duurzamer met onze kersttruien, pyjama’s en kerstsokken. Bestel vandaag nog jouw kerstcadeaus en geniet in stijl van de mooiste tijd van het jaar! 

 Zie ook

Hoe het ooit begon: het verhaal van Christmas Sweats

Wie droomt er niet van;...

Lees verder